Storitve po meri

Storitve po meri

 

Naša družba ponuja širok spekter elektro storitev, ki so prilagojene potrebam in zahtevam naših strank. Poleg elektroinštalacij izvajamo tudi druge elektro storitve, kot so:

 

- Popravilo in vzdrževanje elektroenergetskih sistemov

Naše kvalificirano osebje izvaja popravila in redno vzdrževanje elektroenergetskih sistemov, kar zagotavlja nemoteno delovanje in varnost vašega elektroenergetskega sistema.

 

- Meritve električne energije

Ponujamo kakovostne elektro merilne storitve, ki vključujejo testiranje in merjenje električnih naprav in sistemov, pregledovanje kakovosti električne energije ter pregledovanje električne instalacije in ugotavljanje morebitnih nepravilnosti.

 

- Svetovanje in načrtovanje elektro sistemov

Naši strokovnjaki vam nudijo kvalitetno svetovanje in načrtovanje elektro sistemov, ki bodo ustrezali vašim specifičnim potrebam in zahtevam objekta. Naše načrtovanje temelji na uporabi najnovejših tehnologij in metod, kar zagotavlja optimalno delovanje vašega elektroenergetskega sistema.

 

- Razsvetljava in osvetlitev

Ponujamo tudi načrtovanje in izvedbo elektroinštalacij za razsvetljavo in osvetlitev vašega objekta. Naše storitve zajemajo načrtovanje in montažo razsvetljave za notranje in zunanje prostore ter izbiro ustreznih svetil za vaš objekt.

 

- Elektro montaža

Izvajamo tudi elektro montažo in priklop različnih naprav, strojev in sistemov.

 

Vsa naša elektro storitve izvajamo v skladu s standardi in predpisi ter s poudarkom na kakovosti, zanesljivosti in varnosti. Za več informacij o naši ponudbi elektro storitev in kako lahko izboljšamo vaš elektroenergetski sistem, nas kontaktirajte preko telefona ali e-pošte.

 

Z veseljem vam bomo pomagali najti najboljše rešitve za vaše potrebe in zahteve na področju elektro storitev.

 

Hvala za vaše povpraševanje in lep pozdrav,