Predstavitev

PREDSTAVITEV

 

Podjetje ELteam Strelec d.o.o. je vaš zanesljiv partner pri izdelavi elektroinstalacij.

Naša specialnost je napeljava električnega omrežja po objektih in njihovi okolici, popravila na električnem omrežju objekta, priključitev električnih naprav na električno energijo ter elektro meritve.

 

Veseli nas, da naša strokovnost in kakovostna storitev zadovoljita naše stranke, ki nas priporočajo svojim prijateljem in poslovnim partnerjem. Zavedamo se, da so zaupanje in dolgoročno zadovoljstvo strank ključni elementi uspeha našega podjetja.

 

Pri vsakem projektu se osredotočamo na vrhunsko kakovost in uporabljamo najboljše materiale, da lahko zagotovimo dolgo življenjsko dobo in varnost elektroinstalacij.

 

Naše storitve nudimo pravočasno, da lahko naši stranke vnaprej načrtujejo svoje projekte. Naše konkurenčne cene so prilagojene vašemu proračunu in vedno poskrbimo, da so naši projekti pravočasno zaključeni.

 

Poleg tega vam nudimo strokovno svetovanje in pomoč pri reševanju izvedbenih problemov, da boste pri vašem projektu dosegli najboljše rezultate. Naše storitve so prilagojene vašim potrebam, zato nas kontaktirajte za brezplačen predlog in oceno projekta.

 

Pridružite se vrsti naših zadovoljnih strank in nam zaupajte svoje projekte. Skupaj bomo dosegli vaše cilje!